Descriere
Cafea din BURUNDI – corp plin, dulce și fructată, caramel, ananas și cireșe negre, aciditate subtilă, citrică elegantă, după savurare note florale.
|
|
Caracteristici | BURUNDI |
Utilizare | automate de cafea, espresoare cafea, cafetiere, moka |
Tip cafea | cafea boabe proaspăt prajită |
Conținut cafea | arabica 100% |
Prajire | normală |
Cultivată de | ferme familiale mici din regiunea Kayanza |
Regiunea | regiunea Sogestal Kayanza, Nord-Central Burundi |
Altitudine | 1600 – 1950 metri |
Varietate Arabica | bourbon, jackson, mibirizi (hibrizi bourbon) |
Culegere | martie – aprilie |
Sol | minerale de argilă |
Procesare | complet spălată și uscată la soare |
Valabilitate | 6 Luni |
Ambalare | în cutie metalică cu capac, sigiliu şi supapă |
Greutate | 0, 250 g |
Cafeaua provine din ferme mici din regiunea Kayanza, Burundi, e multe ori a ajuns sa fie o cafea premiată cu Cup of Excellence de ACE National Winner Coffee pe plan mondial recunoscută de toate organizațile de specialitate. |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.